• +4 0723.069.987

  • contact@psihosocialcenter.ro

  • Str. Soveja nr. 120 , Constanta

MISIUNEA NOASTRĂ este ca beneficiarii să poată avea acea « Experiență a Vieții Vindecătoare » care conduce la vindecare de sine prin sănătate emoțională, comportamentală, spirituală și socială.
Fiecare FIINȚĂ UMANĂ este UNICĂ și pe acest fapt ne bazăm în drumul nostru comun, client – terapeut. Creem pentru fiecare din cei care ne trec pragul un traseu de restabilire a Păcii și Armoniei Interioare, de Vindecare Corporală, Emoțională, Spirituală și Socială.Ne dorim să îndrumăm oamenii spre armonie personală,în familie și comunitate, spre conștientizări importante ale rolului pe care fiecare îl are atât în viața sa, cât și în relațiile cu ceilalți pentru a FI în armonie cu SINE și cu Întreaga Lume. Consiliem, educăm, formăm și susținem transformarea umană în sensul conștientizării valorii neprețuite a SĂNĂTĂȚII , BUNĂSTĂRII și ARMONIEI atât la nivel personal, cât și la nivel social. Nevoile beneficiarilor sunt evaluate, aceștia primind suport psihologic, social și educațional,în vederea echilibrării emoționale și a crearii de noi abilități funcționale pentru a face față schimbărilor din plan intern dar și provocărilor din mediul profesional și social.
Vă așteptăm în GRUPURILE noastre de dezvoltare personală, constelatii familiale sau la ședințele INDIVIDUALE de terapie pentru a experimenta VIAȚA asa cum ne este ea dăruită nouă de către univers, în toată splendoarea și puterea ei, dar mai ales să experimentați BUCURIA de a o trăi.